LEMNISCAAT
Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijzen, Acupunctuur, Healing en Coaching
Madelon Terwey

CliŽnt informatie en Vergoedingen

CliŽnt informatie

Ik ben lid van de beroepsvereniging ZHONG. ZHONG is de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeswijze(n). Deze vereniging garandeert de kwaliteit van de aangesloten therapeuten door therapeuten te balloteren alvorens ze aangenomen kunnen worden als praktiserend lid en daarmee te verzekeren dat de gevolgde opleiding van voldoende niveau is om te kunnen praktiseren.
Daarnaast zijn er jaarlijks terugkerende verplichte bij- en nascholingen om de kennis en kwaliteit up to date te houden en om het kennisgebied van de therapeut te verbreden.
Door de eisen en ondersteuning die de ZHONG biedt, zijn veel zorgverzekeraars aangesloten en worden de behandelingen, afhankelijk van het gekozen pakket, geheel of gedeeltelijk vergoed. Zie ook het overzicht vergoedingen zorgverzekeraars.

Vergoeding per 1 september 2019

De kosten van de behandelingen zijn volgens de normen van de beroepsvereniging:

1e consult: € 100,00
vervolgconsult: € 85,00

De duur van een consult is voor het eerste consult twee uur en de duur van een vervolgconsult ligt tussen 60 en 75 minuten.
U kunt na ieder consult contant of met de betaalautomaat betalen. U krijgt dan gelijk een rekening mee, die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen voor vergoeding.

Indien u bij verhindering tenminste 48 uur van te voren telefonisch afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht!

Disclaimer